Přiznání

Přiznání

Anotace: olovo na kapotě sporťáku (jen kulička)

Vítám vás tu,
ale co už jste
se přivítali dávno
před branou -
aby vás "náhodou"
nepřivítal bůh -
třeba i já - vstupujete
jak se vám zachce !

Stačí přece proříznout
tělo - jen další pitomou
schránku odkud se dopisy
jen odesílají(jedno čím je zalepíte)
ale k tomu by jste nemohli
být usídleni v mozku(cích)!

Jako já
Autor Adam Černý, 15.11.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí