Diamanty,rubíny,perly

Diamanty,rubíny,perly

Anotace: poslední střela drahého kamení

Bezelstnost? Čistota ?
Průzračná duše
ta, co láká muže
Láska a naděje
Tvář, co se usměje...?!?

Bolest? Strach?
Největší zmatení,
slzy víc nezmění
v bahně své samoty
platíš své pokuty.

Bezelstnost? Čistota?
Bez zábran nádhera,
když nechodíš bez jména,
Lastura ukrývá,
co vetřelec nevnímá.

Na řece krve plavou ledy,
každý má své „naposledy“
když led klesá dolů snadně
bude tam, kde perly jsou,
jen dole - na dně.
Autor dead-head, 15.11.2006
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo...souhlasím...*:)

20.08.2009 12:35:00 | PIPSQUEAK

..je to hrozně zajímavě napsáno...

15.11.2006 12:30:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí