Plameny

Plameny

Anotace: .......

Plameny tančí v krbu,
myšlenky se točí v kruhu,
a pálí oči,
panenky se divně točí.

V plamenech dřevo praská,
plamen polibkem ho laská.
A polena se rozpadají,
plameny mírně zhasínají.

A barva žlutá v odstínech všech,
je na duši smutnou ozdravný lék.
Hledím do plamenů,
na lidi, které mám ráda, nezapomenu.
Autor Marťafon, 15.11.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...jo když plameny tančí v krbu to sa pak dějou věci ...
...:) ...

15.11.2006 10:58:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí