Pro vaše srdce z šlehačky

Pro vaše srdce z šlehačky

Anotace: přepnutá televize

Přepil jsem se vodou
ve víře v chlast
zabiji matku
dokončím studia

v námořních ponožkách
přes palubu pozvracím
oduševnělé patoky
co se do mně vlévaly.

jen ve snech
nejpoetičtějších
Autor Adam Černý, 15.11.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký a zajímavý.

15.11.2006 13:30:00 | Marylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí