Pro tebe...

Pro tebe...

Anotace: V každém se skrývá...

Pro tebe rád do hlubin se ponořím,
pro tebe rád pár ran schytám.
Pro tebe svou hrdost pokořím,
pro tebe se v plamenech zmítám.

Dám ti vše,
není to mnoho.
Jak svatá mše,
je každé tvé slovo.

Zblázněn jsem do tebe,
slepě se linčuji,
samota zazebe,
sebe propůjčuji.

Pro tebe stanu se ničím,
pro tebe na kolena padám.
Pro tebe kus světa zničím,
pro tebe z karet hádám.

* * *
Jedině ty, má Touho
ve mě rozdmýcháváš žár,
snad vše vykonám
jedině pro tebe...
tvůj Sobec
Autor Flamma, 15.11.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěknej sobeček :))) ...

15.11.2006 10:47:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí