V čem mě najdeš

V čem mě najdeš

Anotace: Tak jsem si hrála s asociacemi...

(Mé myšlenky)
Jsou stáda bílých koní
co poklidně se pasou
Svobodně běží až na kraj světa
Přivedeš je?

(Má slova)
Jsou něžné tóny liry
cinkající a šeptající
do tvého usínání v hebké trávě
Zahraješ mi?

(Mé oči)
Jsou nezčeřené hladiny
zapomenutých lesních tůní
ukrytých v stínu karpadin
Napiješ se?

(Mé dlaně)
Jsou křehké lístky osiky
zvonící ve větru
A pak se ti snášejí do vlasů
Pochytáš je?
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak už sem tu zase. Tvá díla, nezklamala. Je radost si to přečíst. Jen se zdají smutnější než dříve.

14.12.2006 07:36:00 | Stranger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí