SMRT

SMRT

Anotace: jen moje myslenky

Probudim se,
a myslim na tebe.
Probudím se,
a koukam do nebe.

Koukám na nebe,
stále bezedné.
Myslím na tebe,
stále bezradně.

Je tu temná noc,
A ja spánek nehledám.
Je tu temná noc,
a já tiše volám o pomoc.

Pomocte mi někdo prosím,
než utopím se ve tmě.
Než pohltí mě sen,
a ráno bude nový den.

Proč jen takový strach mám,
a přitom pomalu usínám.
Kdo jen zachrání mě,
když všichni sou tak daleko ode mě.

Tak proč umřít musím...
Autor Issy, 16.11.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to potom jo...

16.11.2006 06:49:00 | Issy

Hmmm zachraním prace všeho druhu u mne ;)

16.11.2006 06:46:00 | GeD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí