S Tebou....

S Tebou....

Anotace: :-*

Chci být křeslem,
ve kterém tak rád sedáváš,
když pláče Tvoje duše.

Chtěla bych být kresbou na Tvém těle,
být Ti stále nablízku
a cítit tlukot Tvého srdíčka.

Chci být přístřeškem, kde se schováváš,
aby Ti už nikdo nemohl ublížit.

Chtěla bych být polštářem, na kterém leháváš,
být pohodlím pro Tvé rozlámané tělo.

Vždyť už trpěl jsi dost...
Autor AAJenny, 16.11.2006
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Nola77, pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a proč tím nejsi ? ... nebo jsi ? ... pak je to paráda ... jako básnička ...
...:) ...

16.11.2006 09:51:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí