Bezprizorně melancholické "á propos"

Bezprizorně melancholické "á propos"

Anotace: Je to těžké na pochopení, když budete tápat, napište, pokusím se to vysvětlit.)

Niké Samothrácká bez hlavy a s dříve bělostnými křídly (dnes kryje je tér) na dně corridy bodána křivým pohledem zástupy farizejů pod pláštěm Atapé... Řecký filozof v soutěsce sklání se před lakonickým odkazem Leonida a Lakedaimonců v purpurovém plášti. Obskurní Římané degradují člověčenství v animalitu na pud dnešního světa. Absurdita nechutnosti (simultánní autodestrukce), k níž je člověk veden, je špinavou cestou sebeklamu za zvrácenou ideou štěstí. Bohémská revoluce vyhasíná v odkazu bezbarvé trikolóry. Má Dafné zarůstá vavřínem...
Autor soske, 16.11.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajimave, ale nechapu proc je zrovna v basnich...

17.11.2006 16:46:00 | Dark angel

musela jsem si to přečíst třikrát,než se to ve mě trochu usměrnilo...ale myslím,že je to úžasné,opravdu výborné!!!

17.11.2006 15:32:00 | loveSKA

Je to o plytkosti dnešního světa, o chaosu. Lidé z přemíry žijí v marnostratnosti...

17.11.2006 13:31:00 | soske

nu...přiznávám se..tápu..ale nějak celkově..

17.11.2006 13:22:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí