Zamyšlená

Zamyšlená

Anotace: ...

Proč člověk mnohdy nechce vnímat
dary, co se mu nabízí
a jenom modly zkouší vzývat
s iluzí, že duši uklízí?

Putuje světem, stále hledá,
kde by chtěl kotvu vyhodit,
a nikdo odpověď mu nedá
- "Svět v sobě musíš objevit!"
Autor Cecilka, 11.02.2005
Přečteno 832x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moc krásná Cecilko, moc. Až mě to bolí.

14.06.2007 12:34:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí