Nenarozená lidskost

Nenarozená lidskost

Anotace: ...

Dej mi život,
nauč mne dýchat,
nádech, výdech,
chci umět i kýchat.

Dej mi lásku,
nauč mne milovat,
stačí jen do rukou štětec,
chci umět i lásku malovat.

Dej mi cit,
nauč mne hmatat,
pohlaď mne po tváři,
už chci s dotyky chvátat.

Dej mi zrak,
nauč mne vidět,
světlo i tmu zákeřnou,
chci umět se za sebe stydět.
Autor honnnzik, 16.11.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kráásný.
Homzíku, tohle je tak kráásný.

26.11.2006 14:20:00 | Yellow Blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí