To je bytí...

To je bytí...

Anotace: Halelujááááááááá

Posranej život,posraná smrt.
Posraná láska,posranej hrob.
Střípky tvejch pocitů složenejch v krabici,
senoseč výroční jointama vonící.

Chlasty všech umrlců bolesti kypící.
Největší láska tvá zchromena mrtvicí.

To je bytí!

STRACH

To je bytí!

Morda má překryta mincí je bezcenou,
lebka má vybledlá má masku koženou.
Slzy až potečou koryty řek,
někdy se zastaví netečný věk.

To je bytí!

Města se promění v smuteční áleje,
životy bez jména,náhrobky naděje.

Armády neživých a živých hrst,
světem jsou vláčeny a já řekl dost!!!
Autor Chránič Zubů, 11.02.2005
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí