sněhová

sněhová

Anotace: jen tak

Na prstech vločky sněhu
Na dlani chladivý sníh
Uprostřed všeho žalu
Rozpustím smutek a pochyb stín
V hlavě pár vzpomínek
Pár nesplněných snů
Pár hloupých podmínek
Pár ukřičených dnů
S otázkou pro každou noc
Neskutečná přání
Splnit je chci strašně moc
Usnout se už asi nepodaří
A tak postavím sněhuláka
Z rampouchů ledovou síň
Zima co teplo ven láká
Na zrcadle ledu tanec vášně vybruslím
A nakonec radostný smích
Co v ledu jak ozvěna se zračí
Na rukou rozpouští se sníh
Vždyť na sněhu se nám lehce kráčí
Autor Jitka, 17.11.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí