Blízká

Blízká

Anotace: Vlastně taková předvíkendová...

Polibek na víčka,
polibek na ústa,
něžně, pak žíznivě,
s příchutí "vem si mě",
těla se dotknou,
však ještě jsou daleko...
Už víš, jak chutná báseň,
můj milý poeto?
Autor Cecilka, 11.02.2005
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí