Končím

Končím

Anotace: s Vámi všemi

už nechci se bát
s životem se prát
a na kolenou klečet
po nocích brečet
chci ať to skončí ...skončí

nechci už tmou se plížit
když oči budou se klížit
a ve vzduchu se točit
já z mostu chci skočit
chci ať už to skončí..skončí

nechci si s osudem hrát
a tebe si brát
po večerech se flákat
když nad městem bude se smráákat..
a už to končí končí končíí..

nechci už vůbec žít
o tobě pořád snít
budeš na zádech ležet
já nechci už v tom vězet
já s tím vším končím končím...

chci šťastná být
a s vlky výt
pod lží vodopádem
už nechci padat na zem
a tak tu s vámi končím..končím
Autor black_and_red, 17.11.2006
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi moc dobrá a jak to tak vypadá tak zklamaná životem neboj bude líp je období kdy je všechno na ... ale změní se to

20.11.2006 18:46:00 | Kopretinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí