Noční

Noční

Anotace: *-* *+*

Tma temná
stále sílí,
souhra stínů vzájemná,
pracuje s neuvěřitelnou pílí.

Den slábne
svá křídla roztáhla nad námi noc.
Slunce ochranou ruku stáhne,
temná dáma uchvátí nad námi svou moc.

Temná dáma, tváře rudé,
šaty s vlečkou stříbrnou,
vládnout spravedlivě bude.

Temná noc nebezpečí skýtá.
Stíny si hrají na honěnou.
Její tajemství jež nám jsou skryta,
stejně se brzy zapomenou.

I v nejtemnější noci,
se nesmí zoufat.
Světlo příjde ku pomoci,
stačí v to jen doufat.
Autor Christien, 17.11.2006
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký, máš bohatou představivost. Jen trošku víc optimismu a bude ti líp.

27.11.2006 23:27:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí