Láska a Přátelství

Láska a Přátelství

Anotace: pro ty co mají těžký život

Láska a přátelství

Láska je ostrá dýka,
lidské srdce z bodnutí její vzlyká.
Radostí či smutkem,
vždy je to zaviněno něčím skutkem.
Chyba je vněm či v nás,
ptáme se sami sebe,
stejně se to stane zas
a my zas budem mezi peklem a nebem.
Život nás trápí, osud však není.
Vše je jen na nás a měli bychom žít bez prodlení.
Lehce se to řekne, s tíhou provede,
s přáteli život žij, náhoda tě povede.
Láska je krásná, přátelství opravdové,
je jen na nás, co si vybereme.
Skloubiti obojí, nejlepší řešení,
Vybrat si jedno, těžké....
K zamyšlení.
Autor dracekklarka, 18.11.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí