Maminka květinka

Maminka květinka

Anotace: pro mámu

Léta plynou, léta jdou,
na tebe si nepřijdou.

Maminko jsi květina,
moje a jenom jediná.

Jsi moc hodná, ty jsi růže,
pomůžeš vždy, když jen můžeš.

Jsi zlatá, jsi tulipán,
mám tě ráda, ano mám.

Děkuji ti maminko,
že jsi měla miminko,
děkuji ti mami,
že jsi tady s námi :-) .
Autor dracekklarka, 18.11.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..vítej..
..je moc hezké cos napsala o mamce.. jen tak dál..

:-))

..mrkni..nechybí ti tam ..mě..

18.11.2006 15:01:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí