V duši zmatek...

V duši zmatek...

Anotace: V proudu myšlenek

Pořád o něco bojuješ,
pořád se v něčem ztrácíš,
svůj úsměv na tvář vnucuješ,
a stejně se v tom topíš...

Zastav se alespoň na chvíli,
v té rychlosti a zmatku kolem,
co mají si počít neviní,
s tak neutichajícím bolem?!

Hřejivé vzpomínky jsou méně jasné,
myšlenky utápěné v mlžném stínu,
jako svíce, co stejné jednou zhasne,
měla jsem ti pravdu říct narovinu...

Zničila jsem spoustu snů,
nevědomky, ale přece,
už uplynulo mnoho dnů,
mám přesto chuť plout v řece...

Teď mám možnost znovu začít,
nevím, snad to dokážu..
Ale čas už nejde vrátit,
tak jiným možná pomůžu...
Autor somewhere, 18.11.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí