PŘÁTELSTVÍ

PŘÁTELSTVÍ

Anotace: Pro naše Přátele!!!

PŘÁTELSTVÍ pravda to může být
při něm si můžem klidně snít.
O tom že nikdo nás nezkazí
ne nikdy nepocítíme zoufalství.

PŘÁTELSTVÍ je dar
a když nám ho někdo dal.
Tak si ho máme dobře vážit
a všechny činy si při něm musíme zvážit.

PŘÁTELSTVÍ kterýho si nevážíme
není tak silné a tak dobré.
Nikdy nesmíš na to zapomenout
vždy si to něčím můžeš připomenout.
Nezapomeň na své PŘÁTELE
i když si od nich daleko nevesele.
Autor Donicia, 18.11.2006
Přečteno 1133x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí