Žádný mi nezbyl

Žádný mi nezbyl

Anotace: Píši nejspíš o něčem co unáší mě,ale asi nikdy nezjistím co to je,protože mám jednu věc ,která mi v tom brání...

Hrát si na začátky a na konce
Už mě nebaví…

Pochopi tě v půli
Přeříznout

Ve středu hmatatelných vjemů
Se budeme potkávat…

Za každým rohem kostky
Škvírou v krajině
V omšelých postelích
Občas s okovy

Držím si prst stále za zády

Svádíš mě čím dál víc nemilosrdněji

Táhneš cestou k soumraku
Otáčím se nejistě,abych se podívala…
Na tvou tvář
Co v ní zrovna uděláš

Mám uhnout tunelem žumpy
Nebo srůst do podoby tvé neukojené touhy
Toužím po vášni…
Na záchodě
Rudé gardě co vystřelí mi mozek z hlavy

Nesmím ho litovat
Autor mateska, 18.11.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavý. má to své kouzlo. z extrému do extrému - dobrý.
/...........................dále viz komentář k tvé povídce Soud.

18.11.2006 21:34:00 | viselec

...asi jsem nepochopila....omlouvám se:)

18.11.2006 21:21:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí