Zraněná.....

Zraněná.....

Anotace: "žiji svůj život,jak nejlépe umím,protože žádná z vteřin, jež prošly, se již nikdy nevrátí"

Srdce schoulené a pár slov poslepu šeptám
do tmy milosrdné,
doufám, že ráno zas rozjasní
oči mé
žalem teď temné.
Jak vyjádřit to, co mne objímá silou svou
ohnivou,
jak dát ti najevo lásku,
co zranil jsi
větou...jedinou.
Nedá se..
Vrátil jsi mne z mé cesty vesmírem,
vím,
že spolu nejsme
nejsme a ...
...nebudem ....
jak dál se rozhodnout,
když v srdci mám
obraz tvůj
a vzpomínky,
které vrací mne
.............
plamínek malinký
dlaně své obracím,
tak ráda bych
věděla,
že tě...neztrácím....
....
jen noc hluboká
mlčí,
naděje...
nechci jí polovic
přesto tak daleká...
znovu tě hledám,
co jsem chtěla
víc?
Co jsem chtěla víc??
Autor Verena, 19.11.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi závěr, ale abych se přiznala, mám s čtení podobných básní problém. Potřebuju asi určitý rytmus, verše... nevím. Určitě by se to dalo napsat tak, aby se to lidem mně podobným lépe četlo. Ale to už by to nebylo od tebe.

19.11.2006 00:20:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí