Chodec

Chodec

Anotace: O chodcích, kterých je dost a dělají nám problémy

Chodíc sem a zase tam,
jdou všichni lidé někam,
Kdo je chodec, kdo to je?
Snad ne nuzák, nebo mrzák,
jen človíček bez cíle,
snad možná, snad možná ne.
Plníc plochy, plníc parky,
jsou to přec jen lidské schránky.
Nestavme se ledabyle, k těmto lidem bez cíle.
Jsou snad mimo realitu,
nebo cítí integritu?
Jsou jich sta a tisíce.
Autor A.N.D.Y., 19.11.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí