Ranní pocity

Ranní pocity

Anotace: ---

Každé ráno den co den,
vidím lidi jezdit ven.
Jezdí smutní za prací,
do školy či k domácí.

Kdo jen ví, co jejich vzhled,
skrývá uvnitř za pohled?
Těžko říct, to jasné je,
ukryté to zůstane.
Autor ..Maky.., 19.11.2006
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec trošinku skřípe,ale jinak myšlenka dobrá.

06.05.2007 17:13:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí