Fanynky Zbyňkovi Drdovi

Fanynky Zbyňkovi Drdovi

Anotace: Píšu básničku za všechny fanynky nedějném zpěvákovi Zbyňkovi:)

Jsi tak sladký, milý a roztomilý,
přitom nemáš žádné superstarovské manýry.
Tvoje vlasky září až k nám,
a my tě vyzdvihujem k nebesám.

Prostě si nemůžem pomoc,
máš asi kouzelnou moc.
Magickým práškem jsi nás posypal,
a teď aby nás psychiatr pochytal.

Když začneš zpívat
svým andělským hláskem
nemůžem pomalu dýchat,
na kolena klesnem.

Sledujeme tvůj slavný výraz,
který se některým nelíbí.
My bychom ho chtěli zlíbat
a prosit za něj o odpuštění.

Nakonec se usměješ
a mnoho srdíček zahřeješ.

Nezapomeň,
"Smích obnažuje zuby, ale úsměv charakter."
Autor Enigma, 19.11.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí