Procházka

Procházka

Anotace: :-)

V blízkém lese v hlubokém jehličí
chodím jak ve vatě
stíny se snáší
vtom sova zakřičí
prudce jsem procitla
- proklatě..

Ta pozdní procházka
byla tak trochu
sbíráním větviček, hledáním v tichu.
A není nutné toho popsat víc
příště pojď se mnou
a dál už - nic...
Autor Verena, 19.11.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborná:O)

08.02.2007 23:07:00 | S&made

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí