Bludný Holanďan

Bludný Holanďan

Anotace: Potkal jsem ho!

Naprvnípohled cizinec
opivšís u Pinkasů
a dorazivší metrem
na sídliště Háje
vypulené ještědítě
ale ženskou už by chtěl

Mezi panelákama
ji nenajdeš
- povídám mu –
Zavolám ti taxi
jeď do centra
bordelu je tam dost
i ů

Vděčne se usmál
a vtiskl mi do dlaně Euro
Civím na obézní minci
Beatrix, Königin der Nederlanden
je zase těhotná!

Waarom???!!!
Autor Dandysek, 19.11.2006
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slušné!

22.11.2006 22:52:00 | Helois

Moc nerozumím tomu konci. Mohl bys mi to trochu přiblížit? Dík

22.11.2006 17:29:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí