Pro Vás ...

Pro Vás ...

Anotace: ...Tož fakt je to básenka jen a jen pro Vás :o)))) ...

Když uzel života,
hlavu nám zamotá.
Když snažíme se slzy skrýt,
je nádherné sílu souznění v srdci pocítit.
Když rány života,
člověk počítá,
je velký dar lidičky jako jste VY blízko mít.
Co víc můžu ještě chtít?

Nechci Vám energii brát,
tím, že se budu litovat.
Když v srdci smutek bouří krutě,
když potlačí všechny chutě,
když splín stíhá stín,
je moc fajn když vím,
ŽE JSOU LIDÉ MEZI NÁMI
CO MAJÍ SLUNCE NAD HLAVAMI.
Je moc fajn že díky nim,
se ve svém smutku neztratím.

A jste to Vy! Díky patří Vám!
Jsem moc ráda, že Vás mám :o)))
Autor Beepat, 11.02.2005
Přečteno 596x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí