¨Pohled z okna po setmění

¨Pohled z okna po setmění

Anotace: ...ty názvy jsou fakt uhozený...

Teplá je dnešní noc
a tichá,jen holé větve prosí o pomoc
a do tmy:kap kap;vlahý vánek
leze ke mě oknem- hloupý románek.
A kroky...tudy jít v noci?
Dobrodruzi-muži,ženy- cvoci.
Někdo hodil šumivou tabletu
na tohle město.
Nechceš to slyšet?Dej dolů roletu,
žít bude přesto.
Je to život nebo přežívání?
Hloupé verše složené z frází...
A postel už čeká, pant skřípe od zívání,
noc přichází a s ní její vrazi
Autor Monikáč, 20.11.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ječtě jsem se znovu nenarodil. Ale chtěl bych. No, ale neumím se pokořit. Ale doufám...

20.11.2006 13:10:00 | Šantir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí