Báseň noci

Báseň noci

Anotace: ***

Hvězdy září
vskutku jasně,
co dodat k jejich kráse.
V mé hlavě rodí se básně.

Při pohledu na nebe
myslím jen na tebe
na tu nejjasnější
na tu nejkrásnější
na tu mou hvězdu nebe
co dala mi tebe.

Iluzi se závojem noci
co mě má ve své moci.
Hraje si se mnou vskutku krásně
a mě napadají další básně.

Třpyt a jas opíjí krásně
a já tu píši své nebásně.
Nebásně noci o kouzelné moci.
Autor crazy-market, 20.11.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nahodou, mě se to líbí;)

20.11.2006 18:52:00 | mavi

To bych musela být aspoň trochu dobrá...myslím, že tímhle moc obrazů nenamaluji:-(

20.11.2006 18:51:00 | crazy-market

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí