zoufalec

zoufalec

Anotace: nechte mě být

„ Nechte mě být !!!!!! “
to výkřik zoufalce
co ztrací pro co žít
s výrazem zbabělce.

Odhánějíce všechny kolem sebe
uzavírajíce se hlouběji do sebe
na pokraj společnosti.

„ Tak nechte mě být !!! “
odhánějíce přátele co kdy chtěl mít
tajně plačící do polštáře

„ Tak nechte mě být !!!!!! “
už nechci nemohu žít.
Autor přema, 20.11.2006
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: vjeraa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, zoufání, to dobře znám.

07.12.2006 21:29:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí