Srdce

Srdce

Anotace: co je vlastně srdce?Jaký je to symbol?A čeho je to symbol?Co naznačuje?

Mít srdce na pravém místě,
je umění a to vím jistě.
Za lásku a všeobecně city srdcem bojovat
a ne se před nimi schovat.

Je veliké umění,
svou nedůvěřivost nikdo nezmění.
V srdci jsou ukryty city,
které vám nikdo nevezme,
můžeš jemu důvěřovat jen ty!
Nesmíš doufat,že to někdo za Tebe převezme.

Srdcem bojovat,milovat,psát,
umět srdcem vše to znamená,že umíte mít rád.
Mít srdce čisté a krásné,
je velký dar od Boha,
nic není tak jasné,
jako vzlétnout až k oblakům a dívat se dolů ze shora.

Mít srdce u toho krásné,čisté,
cítíte ten hřejivý pocit u srdce,
že ten pocit je štěstí u srdce je snad jasné.
Autor Dušekteráztroskotává, 20.11.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nehci se tě dotknout, píšu jen svůj názor.. a na mě to působí trochu vytlačovaně. Jako bys psala jen pro ty rýmy, myslela v rýmech a tím i něco uniklo...taky postrádám rytmus, ten mi chybí... mám s tím taky dost problémy :(

20.11.2006 23:13:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí