Beze snu nepoznáš reality

Beze snu nepoznáš reality

Anotace: zdál se mi zdál...

Nedočkavě už z okna vyhlížím,
až uvidím tvojí tvář.
Pořádně ani rána nedospím,
a už otevírám snář.

Listuji zběsile,hledám písmenka,
co přesně vybarvuje ta snová myšlenka?

Z malých chvílí dlouhá doba vine se,
než přesně najdu,co v mé hlavě dere se.

Úsměv se vytrácí,nálada tuhne,
k oknu se potácím,
však ty,
stále nikde.
Autor airelle, 21.11.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

určitě přijde :-)

21.11.2006 12:58:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí