Na hradbach...

Na hradbach...

Anotace: Cizi zeme je krasna,zvlast,kdyz v ni clovek nalezne lasku....ale...

Plody palmy oranžové
rozpálené kameny
srdce plné krve
slyšitelné proměny
mříže bez závory
pohled na dílky
chůze bez podpory
sotva viditelné úchylky
roztančené nohy
s otiskem na stehně
zapálené stohy
-žárlivost ve vnitř,vně
kladky na prádlo
všude květiny
nastavím zrcadlo
-vztahy jsou rutiny...

Myšlenka hladová
bodá tě do hrudi
už nepříjde taková
-nikdo tě něbudí...
Autor En, 21.11.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ty "neotřelá" slova...to mám ráda :-)

21.11.2006 12:45:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí