Zaříkání - popěvek

Zaříkání - popěvek

Anotace: trochu čarování na staré keltské texty. Věřte, nevěřte, ale dvěma šťastným dvojicím to prý pomohlo. Vaše Dolma

Čaruji, čaruji lásku,
co kvete na zlatém klásku,
co kvete na zlatém stvolu
půjdeme životem spolu

Čaruji, čaruji světlo,
co v našich srdcích vzkvetlo,
co v našich srdcích svítí
jak svatojánské kvítí

Čaruji, čaruji ráno,
o kterém v knihách psáno,
že v našich srdcích vzplane
dej nám lásku, ó pane

Čaruji, štěstí předu,
které má sladkost medu,
které má něhu dlaní
děkujem za ně, ó paní

Čaruji, miluji tebe
prosím o pomoc nebe
prosím, aby mi dalo
tvé srdce, co dosud spalo
Autor Dolma, 21.11.2006
Přečteno 287x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

...tak nějak nechápu ...proč si tu čte tak málo lidí ...krása ...

08.02.2007 07:09:00 | WhiteSkull

Tohle je ale nádhera.

23.01.2007 23:29:00 | Verule

tady jdu po přečtení brečet od dojetí...jste mi kápla do noty...to ale bolí...krása

28.11.2006 19:57:00 | Hedvábka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí