Jirkoooooooooo

Jirkoooooooooo

Anotace: sou lidi ktery nikdy neprestaneme mit radi...jen newim jesli je to dobre nebo spatne...:o/ Dejchala bych pro Tebe a to ty víš:))tak si to pamatuj:)

Bereš mi energii a chut žít a občas je v Tobě tolik zla...
Přesto bych za Tebou snad i do pekla šla....
Občas mi ubližuješ,ničíš a lámeš.....
I když nerad občas zklameš...
Jsou chvíle kdy na Tobě nesnášim i boty...
A víš proč?Protože jseš to Ty...

Ty Jíříku a nikdo jinej...:))
Autor kovovka, 21.11.2006
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí