Bitva světů

Bitva světů

Anotace: ...:-(

Není to ošklivé
není to pěkné.
Není to ohavné
či směšné.

Ne

Jsi to ty a dva světy,
co na zemi pohledly.

Jsi plný hněvu k světu
vyzíváš ho na odvetu.

Temné já z tebe mluví
rve hruď kvílí.

Dere se skrze světlo ven.
Mluví k lidem.

Krev černá jak temný les
dere se přes skály i pře útes.

Dusí, pálí vše živé
vzbuďte se lidé.

Dejte světlo světu
vyzvěte ho na odvetu.
Autor crazy-market, 21.11.2006
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí