S otvorenými očami

S otvorenými očami

Anotace: o vlastnej ceste

Mohla by som sa vrátiť speť
a veriť
že cesta je len jedna
Mohla by som sa zuby nechty
držať overených právd
a veriť
že žena potrebuje muža a deti
aby bola ženou
a že muž je zrodený k násiliu a vojnám
Mohla by som veriť
že medvedi v cirkuse majú radosť
že nás rozosmejú
a že sa stromy tešia
že ich ľudia dolámu
a urobia z nich stoličky
Mohla by som zomrieť
v blaženej nevedomosti
a ticho prikývnuť svetu
ktorý nás klame
Je ťažké vidieť, cítiť a počuť
ale ja už to nechcem inak
Autor Snake woman, 12.02.2005
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí