Jednou jsi dole

Jednou jsi dole

Anotace: :-)

Jednou jsi dole, jednou nahoře,
to je pravda stará.
Tato změna pozicí,
ta se stále stává.

Někdy jsi „king“ a hrdina,
vážíš si sám sebe,
A pak přijde hodina,
kdy potemní nebe.

Jak se tomu vyhnouti,
nemít tyto stavy,
nebýt jakou na pouti,
zažít něco slávy.

Stále o tom přemýšlíš
a dokola dumáš.
Řešení si vymýšlíš
a v hlavě máš guláš.

Kašli na to, člověče,
dej si radši pivo,
to se s tebou povleče,
to je prostě život.

Života si užívej,
cestou nahoru i dolů,
na trable se usmívej,
vždy budete spolu.
Autor Mirčaa, 22.11.2006
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: kudlankaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já jsem raději dole :-P

14.03.2007 01:07:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí