V divadle života

V divadle života

Anotace: ...

Vdivadle života sedíme připoutáni
V divadle života program je k uzoufání
Dnes hrajem tragédii, zítra se zasměješ
A až to všchno skončí, tak táhni si, kam chceš
A až to všchno skončí, vítězem bude lež
Házíme mrtvé růže na počest životu
Pak v deset pět se sejdem v zahradě u plotu
A až se rozloučíme, tak táhni si, kam chceš
A až se rozejdeme, vítězem bude lež
A na dnech našich srdcí obrazy nalezneš
Podivnou galerii: Strach, Bída, Trápení
Tahlata imprese dní se tady nemění
A tahle smutná díla budou tu navěky
Nůž v zádech, kulka v hlavě, zbabělý útěky
Visí si proti sobě tyhlety tragédie
A to co v tobě nechaj, to se pak těžko smyje
Když tě to posílí, snad tě to nezabije!
Autor agnes..., 23.11.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Že je život jako divadlo, to už napadlo hodně lidí,
vcelku povedený kus.

23.11.2006 14:50:00 | CorrimsonTom

Spousty krásných slov, jen je trochu doskládat. Budu se těšit na další :-) A také vítej na literu.

23.11.2006 14:30:00 | nonchalant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí