Kdo se má líp...?

Kdo se má líp...?

Anotace: O tom,že šťastní můžete být i bez přecpaný peněženky...

Po světě se toulali,nevěděli kam jít.
O životě už dost věděli,ze dne na den chtěli žít.
Nechtěj drahý šaty ani velkej byt,
ani velký platy,oni umí žít.
Nechtěj krásný auta,ani drahej šek,
žádný bankovní konta,oni maj svůj svět.
Měli jenom sebe,měli vůni trávy,
měli modrý nebe,pod kterým se smály.
Odrbaný džíny,přes rameno kytaru.
Jenom vůni hlíny a přerostlou lebedu.
Jenom západ slunce a zářivý souhvězdí,
ležet na rozkvetlý louce,to jim stačí ke štěstí.
A co ty?
Sedíš ve svý kanceláři v křesle koženým.
Slunce už ti nezazáří,dávno skončils se sněním.
Nosíš drahý sako a vozíš se v mercedesu,
na sobě máš zlato,neznáš vůni lesů.
Tvá úspěšná firma ničí přírodu,
to vše pro tvou zábavu!
Pro tvou plnou peněženku,pro tvý karty platební,
bude nebe bez červánků,zaplatí to nevinní...
Máš velikou vilu,však žiješ v ní sám.
Ve tvym velkym stylu,tě nikdo nemá rád...
A ty,co se honíš za úspěchem a neumíš žít,
až jednou půjdeš jarním mechem,poznáš komu je na světě líp...!
Autor RustyHalloes, 23.11.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dneska jen stručně....výstižný, kráásný...jen tak dále!
Bára!:o)

24.11.2006 16:29:00 | Barunka=o)

máš moc pěknej styl psaní mě oslovil je pochopitelnej a otevřenej, jsi všímavá ke světu a to se taky málo vidí tak ať ti to vydrží...

23.11.2006 18:24:00 | Sari Alli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí