Životem vede mnoho cest ...

Životem vede mnoho cest ...

Anotace: ...uvidíte sami :o) ...

Životem vede mnoho cest

Po noci přichází nový den,
chci ho vítat s úsměvem.
Kdo ví zda bude šťastný ?
Jistě vím jen to, že bude přesný!
24 hodin ... jen!
Rozdíl mezi samotou a domovem ...
Čert to vem!

Životem vede mnoho cest

Chci si snad vybrat tu „zlatou“
A nechat se po ní vést ?
Zlatá je – jak se říká - „střední“
Stojím na jedné,
v noci i ve dne.
Jsem blázen co čeká dlouhých sedm dní,
na cestu nevšední ?

Životem vede mnoho cest

Jsou lásky plné,
i protkané bolestí.
Jsou někdy rovné,
jindy samé rozcestí.

Člověk by však neměl minout
svého života náměstí :o)
Autor Beepat, 13.02.2005
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí