čas

čas

Anotace: Moje noční bláboly...

Jak kapsáři času
minuty pro sebe kradem.
Za každou vteřinu
platíme naším žalem.

Ten čas nás tlačí
jak starý pár bot
a životy nás bolej
jak zub vykotlanej.

My jak budoucí tak Ti minulý
s kůží na trh jdem.
Čas nás trhá na kusy,
rozemele nás života mlejn.

Tak než se tak stane
užijme si radosti,
radosti našich dětí.
Jež úsměvy dny naše
jak slunce vždy prohřejí.

Vždy se najde cosi
co nás drtí
Atˇ už strach
ze života
nebo smrti.
Autor jedam, 24.11.2006
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke, myslim ze strach si nekdy sahne na kazdeho.

26.03.2007 01:05:00 | carodejka

strach ze života, to znám. Krásný víkend...

24.11.2006 17:08:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí