Ostrov

Ostrov

Anotace: ...

Z očí slepených tekou proudy slz
Mažou mé tváře do obrazů ranních mlh
Ještě stojím má lásko,
ještě dýchám ten kouř
Bdělé noci hoří cigaretou,
voníš kdesi v dáli a já neusínám, bdím
Z tvých očí tmavý stín
Obrazy mizí a vracejí se,
probleskují paprsky štěstí v mém nitru
a prohlubují se rány snů
Chvílemi slýchám hlasy zbabělců,
růžových rán je tak málo...
Proplouvají lodě z neznáma,
mám strach, strach z ostrova na duši
Není kudy unikat,
jen plazit se po souši
S žízní dusící ohně, má lásko chci k tobě
Vody omílají pláže ostrých mraků,
mizí v mlze
Slunce a měsíc,
jak jediný dech vnořují se do mých kroků
a stopy příliv splachuje,
dřív než polkneš doušek lahodného moku.
Opíjíš mne svou lhostejností,
ještě pár kroků...
Autor Andee, 24.11.2006
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mě se líbí, jen oprav "prody na proudy" :)

24.11.2006 10:04:00 | Mácha

uniká - sorry

24.11.2006 10:02:00 | Hedvábka

Je to moc rozvleklé a myšlenka pak iniká, možná by stálo za pokus to zjednodušit, zeštíhlit.

24.11.2006 10:01:00 | Hedvábka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí