U moře

U moře

Anotace: tak napadla mě myšlenka tak jsem v ní pokračoval

Moře slunce pláže bílé
ve mě vyvolají krásné chvíle
tam má se člověk jenom krásně
já z toho píšu samé básně

jen zábava a užívání
nezmění to ani špatné zažívání
nenaštve vás tady zkrátka nic
leda tak převeliké hic

ale chtěli ste být u moře
a ne v chladné komoře
chtěli jste palmy písek slunce
ne chytat na přehradě sumce
tak ted si mazejte spálená záda
dyť u moře je velká sranda
Autor Sirnis, 24.11.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné u tvé básně mi poskočilo srdce.Hřálo slunce s tvých veršů.

24.11.2006 22:46:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí