Pohled

Pohled

Anotace: jedná se o to jak vidim svět a jak se k tomu stavím

Nedělám čárky ani tečku na konec vět
stejně to nezmění ten náš schnilý svět
nedělám slovní hádanku ve které smysl je skryt
stejně člověk před světem potřebuje spíše kryt
nedělám jako někdo spoustu úžasných věcí
stejně tak neležím někde schovaný za pecí
jsem prostě takový jakým jsem se stal
nezměnil bych to za žádnou věc co by mi někdo dal
Autor Sirnis, 25.11.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No a vovovovovo tom to je? něco udělat se životem.
Jinak O.K. Dobrý.

04.03.2007 10:49:00 | jehlaspichlas

Shnilý...

25.11.2006 11:28:00 | Dandysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí