Ráno na Loretánském náměstí

Ráno na Loretánském náměstí

Anotace: ...

Ráno na Loretánském náměstí,
kdy turisté spí ještě v hotelích
a ranní opar věští krásnou neděli,
v barokním klášteře
si kapucíni přejí dobré jitro.

Zvonkohra má krásný dlouhý tón.
Patnáctičlenný zvonů sbor.
Za každé dítě jeden zvon -
ta bolestivá oběť matky
z doby, kdy Prahou kráčel černý mor.

Za každé dítě jeden zvon,
za jejich smrt -
byla to boží práce?

Za každé dítě jeden tón:
c d e f g a h c
d e f g a h c.
Autor Dandysek, 25.11.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nech toho!
Díky

29.11.2006 01:53:00 | Dandysek

nadherna...porad se pred Tebou klanim..

Lucij

27.11.2006 22:27:00 | Lucijena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí