Krvavé utěšení

Krvavé utěšení

Anotace: O podřezání žil

Krvavé utěšení
Cítíš ji všude kolem sebe,
Vyhlíží oběti, krouží jak vrána
Zastaví v černém plášti, a chce tebe.
Vyzábla dáma, bez očí,
Se na tě otočí,
Z úst smrtonosný dech
Z žil kape ti rudá krev.
Srdce ze svírá úzkostí
Bezmoc proniká až do kostí.
Necítíš nic, jen strach.
To ona je ten vrah
Co tě po smrti obejme.
Budeš jak v poutech
A krev bude kapat dolů
Po kapkám, hustších než les
Pocítíš bolest a děs.
Nebudeš moct dýchat.
Bude tě pocit v duši ostře píchat
Že si zde zanechal ty,
Co lásku svou ti odepřeli.
Už nemohl si dál,
A tak si to udělal.
Ostře si proťal kořeny
A z nich prýštila míza.
Ruce se o sebe otřely
Krev se slila
Pak do průhledné vody se vlila.
Ten pocit tebou projel
Myšlenky tvořily celoživotní film
Teď přál sis vrátit se do těch chvil,
Bylo už však pozdě.
Nic nemůže tě zachránit,
Když smrt přijde tě uchvátit.
Obejmout, a smrtící polibek
Ti dá. A ty už nikdy neotevřeš očka svá.
Autor Lilulinka, 25.11.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy jsem do sebe neřezala! Je to jenom pokus o báseň

06.05.2010 18:25:00 | Lilulinka

Znám tedy lepší způsoby útěchy než zrovna do sebe řezat, ale proti gustu...
Není zlá.

25.11.2006 14:28:00 | CorrimsonTom

Prožila jsi to někdy? Je to krásné, jen nic je krásnější než pocit, kdy ti tryská krev z žil...a ty odcházíš

25.11.2006 13:58:00 | teckifr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí