MILOSRDNÉ NALHÁVÁNÍ

MILOSRDNÉ NALHÁVÁNÍ

Anotace: Uklidnění versus uvědomění.Kraťonká.

Řekla jsem si, že to byl sen,
ze kterého se samozřejmě probudím, až přijde den.
Chtěla jsem se obelhat jen,
protože nepřišel nikdy takový den.
Já tu stále sama jsem...
Autor Turmalina, 13.02.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí