Ty a Já

Ty a Já

Anotace: ...

Nevím, jestli ses mi tenkrát zdál,
jestli to pravda byla,
nejspíš jen, ve snění jsme žila.

Nebyl si takový, jaký si teď,
chtěla bych tě zpátky,
chtěla bych tě zpět.

Měl si radost z okolního světa,
měl si radost z nás,
lásko, proč to není zas?

Teď už na mě nemyslíš,
nemáš mě rád,
zrovna já, zažila ten pád.
.
Teď v bolestech se svíjím,
přitom pláč mě doprovází,
ten svět náš, pomalu, pomaloučku odchází..
Autor Woski, 26.11.2006
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*Jo,jo komentáře jsou fajne ale nejlepší komentář je když se po čase vrátíš a řekneš si netřeba nic měnit.
Psát,psát,psát ďouče ;=))) *

26.11.2006 16:28:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí